Суд взявся за справу про скандальне будівництво на

Суд взявся за справу про скандальне будівництво на "Героїв Дніпра"

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Києва розпочав розгляд позову мешканців столичної Оболоні до департаменту містобудування та архітектури КМДА щодо скандального будівництва торгово-розважального комплексу над станцією метро "Героїв Дніпра".

Справу у вівторок розглядає суддя Ігор Качур, повідомляє кореспондент Укрінформу.

В залі суду присутні позивачі, їх представник та представник третьої особи - Товариства з обмеженою відповідальністю "Єлікон ЛТД". Представник від департаменту містобудування та архітектури КМДА, що виступає відповідачем, на судове засідання не з'явився.

На засіданні присутні близько 10 активістів - мешканців столичної Оболоні, які тримають плакати із закликом про відновлення їхніх прав і вимогою скасувати "Містобудівні умови та обмеження" будівництва ТРК на "Героїв Дніпра".

Як повідомляв Укрінформ, 8 вересня на станції "Героїв Дніпра" у Києві, над якою будують ТРЦ "Oasis Kyiv", було пошкоджено склепіння. Наразі руйнування у метрополітені відремонтували.

Директор КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський та директор ТОВ "Мегалайн Інжиніринг" Володимир Градісов запевнили, що обвалу через будівництво триповерхового торговельно-розважального центру над станцією "Героїв Дніпра" не станеться.

За словами Брагінського, на це будівництво є всі необхідні дозвільні документи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-