На в'їздах до Києва відкриють пункти обігріву для водіїв фур

На в'їздах до Києва відкриють пункти обігріву для водіїв фур

Укрінформ
У зв'язку з обмеженням в’їзду великогабаритного транспорту до столиці, оперативний штаб з питань життєдіяльності міста у зимовий період ухвалив рішення відкрити для водіїв, які змушені очікувати права проїзду, спеціальні пункти обігріву.

Про це повідомив заступник директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Роман Ткачук, інформує прес-служба КМДА.

"Наразі ми разом із Державною службою України з надзвичайних ситуацій відкриваємо стаціонарні пункти обігріву в найактуальніших точках, де є найбільша концентрація великогабаритного транспорту.

А саме в районі постів ДАЇ на Бориспільській і Гостомельській трасах. У пристосованих для холодних умов палатках водії зможуть і зігрітися, і випити гарячого чаю", – сказав Ткачук.

Окрім того, за його інформацією, в усіх інших напрямках, де зупинились вантажівки (зокрема, на Одеській трасі) курсуватимуть мобільні пункти обігріву – автобуси, де також можна буде зігрітись і випити гарячого чаю.

"Ми тримаємо прямий зв'язок із поліцією, яка в режимі онлайн відстежуватиме найбільші скупчення транспорту на трасах. І направлятимемо автобуси з термосами туди, де в цьому є найбільша потреба. Якщо ж ситуація загостриться, то облаштуємо додаткові стаціонарні пункти обігріву", – запевнив Ткачук.

Як повідомлялося, в’їзди до Києва для великогабаритного транспорту будуть перекриті до 20:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-