Кличко: За матеріалами аудиту КМДА відкрили 92 справи

Кличко: За матеріалами аудиту КМДА відкрили 92 справи

Укрінформ
За матеріалами Київської міськдержадміністрації, які були передані в прокуратуру, порушено 92 кримінальні справи та підготовлено 20 повідомлень про підозру, 7 осіб оголошено в розшук.

Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко на засіданні колегії щодо стану проходження опалювального сезону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора, 2 лютого, у справі, порушеній за нашим аудиторським звітом від 17 липня 2014 року, слідчі прокуратури затримали двох чиновників департаменту соціальної політики. Їх звинувачують у розкраданні бюджетних коштів, які були спрямовані на навчання дітей-сиріт та інвалідів", - сказав Кличко.

Він наголосив, що боротьба з корупцією триватиме.

Міський голова нагадав, що столична влада проводить аудит діяльності підрозділів КМДА. "З 2014 року ми передали до правоохоронним органів 123 матеріали наших аудитів", - зазначив він.

Кличко також наголосив, що загалом на кінець 2016 року за цими матеріалами були порушені 92 кримінальні справи. "Підготовлено 20 повідомлень про підозру, 7 осіб оголошено в розшук. І по 9 кримінальних провадженнях обвинувальні акти перейшли до суду. За нашими матеріалами, які ми передали правоохоронцям, буде прогрес в найкоротші терміни і корупціонери отримають покарання", - наголосив міський голова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-