"Даринок" відхрестився від пожежі: горіло в сусідів

Укрінформ
Вчорашнє займання сталося біля станції метро «Лісова» на території, що знаходиться в істотному віддаленні від «Даринку».

Про це йдеться в офіційній заяві маркет-моллу «Даринок», яка є у розпорядженні Укрінформу. 

«25 грудня 2016 року в деяких українських ЗМІ з'явилася інформація, яка не відповідає дійсності - про пожежу, що нібито сталася на території маркет-моллу «Даринок». Керівництво маркет-моллу «Даринок» офіційно спростовує цю інформацію і пояснює, що займання сталося біля станції метро «Лісова» на території, що знаходиться на значному віддаленні від «Даринку» (перетин вулиці Мурманської і Попудренка) і що не є його структурним підрозділом», - зазначається в повідомленні.

Таким чином, як стверджують у компанії, територія «Даринку» не постраждала і усі відвідувачі знаходяться у безпеці.

У неділю, 25 грудня, Київський метрополітен у своєму Twitter повідомив, що у зв'язку з пожежею тимчасово припинено рух потягів метро до станцій «Чернігівська» і «Лісова». «Через пожежу біля території метро (Даринок) станції «Лісова» і «Чернігівська» тимчасово закрито. Потяги курсують до «Дарниці», - зазначалося в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, пожежа в торговельних рядах ринку секонд-хенда в Києві біля станції метро була «Лісова» ліквідована о 15:31 у неділю. Під час гасіння пожежі виявлено тіло жінки. На місці події працювали 22 одиниці основної і спеціальної пожежно-рятувальної техніки і 92 людини особового складу підрозділів ГУ ДСНС України в м.Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-