У громаді на Хмельниччині запровадили карантин через зростання захворюваності на грип

У громаді на Хмельниччині запровадили карантин через зростання захворюваності на грип

Укрінформ
У Нетішинській громаді Хмельницької області запровадили карантин та перевели на дистанційну форму навчання освітні заклади через зростання захворюваності на грип та ГРВІ.

Про це повідомив у Фейсбуці виконком Нетішинської міської ради, передає Укрінформ.

“У Нетішинській громаді зростає захворюваність на грип та ГРВІ. Розпорядженням міського голови Олександра Супрунюка від 23 до 26 січня (включно) переведено на дистанційну форму навчання учнів 2-11 класів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві госпіталізували дітей із ліцею-інтернату, у сімох підтверджений COVID-19

Крім цього, зазначили у міськраді, обмежено проведення культурно-масових заходів, групових занять у Палаці культури, міському Будинку культури, Старокривинському Будинку культури та міській школі мистецтв, відвідування бібліотек і міського краєзнавчого музею.

За словами завідувачки Нетішинським відділенням ДУ “Хмельницький ОЦКПХ МОЗ” Наталії Кравчук, порівняно з попереднім тижнем захворюваність у громаді зросла на 47%. Летальних випадків не зареєстровано.

Читайте також: ВООЗ фіксує неймовірно низький рівень вакцинації від COVID та грипу

Як повідомляв Укрінформ, за тиждень, з 8 по 14 січня, в Україні на грип, ГРВІ та COVID-19 захворіли 129 220 осіб, із них понад 59 тис. — діти. Зареєстровані 27 летальних випадків від ускладнень COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-