МОЗ отримало ще дев’ять «швидких» від партнерів

МОЗ отримало ще дев’ять «швидких» від партнерів

Фото
Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я минулого тижня отримало від партнерів як гуманітарну допомогу автомобілі екстренної меддопомоги, ліки, медичне обладнання та дитяче харчування.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ, передає Укрінформ.

“Впродовж тижня отримали автомобілі швидкої допомоги – 9 авто, медичне обладнання – 9 палет, лікарські засоби – 1 палета, дитяче харчування – 85 палет”, - ідеться у повідомленні.

Як поінформували в міністерстві, цього разу допомога надійшла від організації Direct Relief, американської фармацевтичної компанії Pfizer, уряду Обʼєднаних Арабських Еміратів, Дитячого Фонду ООН (UNICEF), Шведського агентства цивільних непередбачуваних ситуацій, Швейцарського агентства розвитку та співробітництва.

Читайте також: Українські медзаклади отримають ще 27 потужних генераторів

“Підтримка сфери охорони здоров’я залишається пріоритетною для наших партнерів, і ми не перестаємо дякувати їм за це. Працюємо над максимально ефективним розподілом гуманітарної допомоги, щоби забезпечити потреби всіх, хто цього потребує”, – зазначила заступниця міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці листопада Україна отримала 19 автомобілів швидкої медичної допомоги як гуманітарну допомогу.

Фото: МОЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-