Українські медзаклади отримають ще 27 потужних генераторів

Українські медзаклади отримають ще 27 потужних генераторів

Укрінформ
Українські медзаклади отримають ще 27 потужних генераторів для безперебійної роботи за умов можливих відключень електроенергії.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я, передає Укрінформ.

"Українські лікарні та медичні заклади освіти отримають 27 генераторів середньої потужності (13-18 кВТ). Усі вони придбані у межах співпраці МОЗ та Світового банку. Генератори будуть розподілені до Житомирської, Харківської, Тернопільської, Сумської, Рівненської, Полтавської, Луганської, Дніпропетровської, Кіровоградської областей та міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такі генератори здатні забезпечити повноцінну та безперебійну роботу медзакладів за різних критичних ситуацій. Вони спрацьовуватимуть автоматично у разі аварійного відключення електроенергії та постачатимуть напругу в мережу.

Читайте також: Українським лікарням і медвишам передадуть іще 56 генераторів

Загалом у межах спільного проєкту МОЗ та Світового банку через міжнародну організацію Crown Agents до областей буде розподілено 467 генераторів. Їх доставляють відповідно до актуальних потреб кожного регіону.

Як повідомлялося, медзаклади України обладнані 10 016 генераторами, які автоматично спрацьовуватимуть у разі надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-