Скарг щодо укриття в поліклініці до КМДА не надходило – чиновник

Скарг щодо укриття в поліклініці до КМДА не надходило – чиновник

Укрінформ
Скарг і звернень щодо роботи укриття в поліклініці, біля якого вночі загинули люди внаслідок падіння уламків російської ракети, до столичної влади не надходило.

Охоронець, який мав відчинити вхід до сховища, наразі у лікарні, розповів директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Руслан Ткачук у коментарі журналістам на місці падіння уламків російської ракети, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Головлікар (поліклініки - ред.) каже про те, що сховище працює, охоронець - йому 70 років - зараз знаходиться в лікарні, по повітряній тривозі він відкриває центральний вхід і надає мешканцям доступ до сховища", - зазначив Ткачук.

Читайте також: Нічна атака на Київ: люди вже не вперше не змогли потрапити до укриття у поліклініці

За його словами, цієї ночі, за попередньою інформацією, охоронець "намагався відкрити, і стався вибух під час, коли він відчиняв двері. Очільник департаменту КМДА підкреслив, що надалі обставини події встановлюватиме слідство.

"Дане укриття, яке знаходиться у поліклініці, входить до переліку Фонду захисних споруд, і по цьому укриттю до нас скарг від мешканців не надходило", - запевнив Ткачук.

Читайте також: Деснянська РДА: Під час балістичного обстрілу в укриття потрапила лише частина людей

Як повідомляв Укрінформ, раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що фахівці департаменту муніципальної безпеки з’ясовуватимуть, чому не було доступу до укриття в поліклініці Деснянського району, на яку впали уламки збитої ракети.

У Києві скасовані всі заходи до Дня захисту дітей.

Наслідки нічного обстрілу Києва / Фото: Анатолій Сірик. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-