Гостям Євробачення у різний спосіб нагадають про війну на Донбасі

Гостям Євробачення у різний спосіб нагадають про війну на Донбасі

Укрінформ
Під час Євробачення-2017, де пануватиме привітна, святкова атмосфера, гостям все-таки нагадають про те. що в Україні точиться війна.

Про це заявив у вівторок на прес-конференції креативний супервайзер подій пісенного конкурсу Євробачення Сергій Проскурня.

"Для нас найважливіше, окрім безпеки, - створення атмосфери. Атмосфери привітності, вітальності, атмосфери щастя, радості. Атмосфери відповідальності, тому що ми знаходимо різні способи нагадати міжнародній спільноті про те, що в Україні війна, що ми, святкуючи розмаїття, включаємо в це розмаїття також і тих, хто заслуговує особливого ставлення і хто викликає у нас особливі почуття", - наголосив Проскурня. 

Як і на попередніх прес-конференціях, він відмовився розкривати "родзинки і секрети" Євробачення-2017.

"Ми зараз працюємо над тим, щоби київське небо подарувало нам неймовірний ефект польотів, свободи, простору, масштабів. Тут я прикушую собі язика і скажу, що для мене як для режисера важливо, аби була якась єдина сюжетна лінія, єдина драматургія абсолютно всіх елементів, які включені як частини в загальну концепцію. Це - намисто!" - загадково сказав режисер.

І додав: так, як ми нанизуємо намистинку за намистинкою на ниточку, отак ми будемо всі разом нанизувати події і зробимо з цього фантастичне, красиве, креативне свято.

"І намисто це, і кожна намистинка будуть говорити про Україну, про наші традиції і наші традиції в сучасності, про актуалізовані традиції, український гумор, українську пісню, український танець, українські інструменти - без гармошки. І тоді цілий світ завдяки тим інтро, телевізійним заставкам, рекламним роликам, завдяки інтервал-паузам, під час яких буде відбуватися міжнародне голосування і визначатися рейтинг популярності пісень і артистів, - всі ці дорогоцінні телевізійні хвилини будуть насичені Україною", - пообіцяв Проскурня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-