Стало відомо, які ще країни транслюватимуть червону доріжку Євробачення

Стало відомо, які ще країни транслюватимуть червону доріжку Євробачення

Укрінформ
Церемонію червоної доріжки Євробачення-2017, яка проходитиме в Києві сьогодні, 7 травня, окрім українського суспільного мовника UA:Перший, транслюватиме мовник Німеччини, Іспанії, Ісландії та Польщі.

Про це повідомляє сайт Eurovision.ua. 

"Церемонію червоної доріжки Євробачення-2017, яка проходитиме біля Маріїнського палацу в Києві сьогодні, 7 травня, окрім українського суспільного мовника UA:Перший, транслюватиме мовник Німеччини – NDR, Іспанії – RTVE, Ісландії – RUV і Польщі – TVP", - йдеться у повідомленні.

У прямому ефірі подію можна буде побачити також на офіційному сайті Eurovision.tv та YouTube-каналі пісенного конкурсу, і на сайті Євробачення-2017 в Україні – Eurovision.ua. 

Як повідомлялося, для усіх киян та гостей міста церемонія червоної доріжки транслюватиметься на екранах офіційної фан-зони Євробачення-2017, яка розташована на Хрещатику. Захід розпочнеться о 16:55 за Києвом.

Офіційна церемонія відкриття "Євробачення-2017" відбудеться у Києві сьогодні, 7 травня. Їй передуватиме урочиста хода червоною доріжкою делегацій 42 країн-учасниць цьогорічного пісенного конкурсу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-