Церемонія відкриття Євробачення пройде на площі Конституції

Церемонія відкриття Євробачення пройде на площі Конституції

Укрінформ
Про це заявив у вівторок креативний директор подій цьогорічного Євробачення Сергій Проскурня під час прес-брифінгу організаторів "Євробачення-2017", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"7 травня - церемонія червоної доріжки і урочисте відкриття пісенного конкурсу Євробачення. Після численних дискусій ми зупинилися на локації, яка дає можливість всьому світу побачити Київ як столицю України в сучасному та історичному аспектах. Це площа Конституції. Це будівля Верховної Ради. Це урядовий квартал. І це унікальна пам'ятка архітектури - Маріїнський палац і знаменитий оглядовий майданчик. І тут ми б'ємо всі рекорди - тобто вперше за історію Євробачення червона доріжка буде не 100 метрів, і навіть не 200, а 265", - підкреслив Проскурня.

За його словами, ідея полягає в тому, щоб це була динамічна і надзвичайно цікава трансляція. Вести цю трансляцію з червоної доріжки будуть шість ведучих, які добре знають англійську мову і яких знають наші телеглядачі. 

"А після того, як протягом 45 хвилин кожна делегація, кожна зірка з кожної країни пройде свій зоряний шлях в оточенні щасливої публіки, міжнародних фанатів і журналістів, спеціальними транспортами кожна делегація по естакаді поїде на дах КВЦ "Парковий". І там відбудеться церемонія підняття прапорів країн-учасниць. Після цього всі спускаються всередину "Паркового" - і там відбудеться церемонія відкриття, яка буде традиційною, канонічною і в той же час з яскравим українським акцентом", - розповів Проскурня. 

 Він уточнив, що основною мистецькою барвою буде виступ Національного оркестру народних інструментів, який акомпануватиме нашим зіркам - Джамалі, Руслані, Олегу Скрипці і "Другій ріці". Потім буде дискотека і afterparty.

Як доповнив керівник відділу івентів Кирило Воронін, у КВЦ "Парковий" міститиметься Євроклаб - офіційна зона для акредитованих фанів та делегацій. Він функціонуватиме з 1 по 14 травня. А Євровіжн-віладж - офіційна локація для фанів, туристів, гостей міста та киян - буде розташована на вулиці Хрещатик. Почне свою роботу вона з 4 травня і функціонуватиме до 14 травня. Робочий час планується з 12:00 до 22:00, окрім прямих трансляцій з півфіналів та фіналу. Це буде єдина публічна локація, на якій відбуватиметься трансляція півфіналів та фіналу. В містечку, зокрема, буде велика сцена, біля неї - велика фан-зона. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-