Підготовка до

Підготовка до "Євробачення-2017" йде за планом - Кириленко

Укрінформ
Підготовка до "Євробачення-2017" в Україні ведеться за планом, вчасно і якісно. Уряд виконує всі дії і всі взяті на себе зобов'язання щодо підготовки пісенного конкурсу на належному рівні.

На цьому наголосив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко під час прес-брифінгу організаторів "Євробачення-2017", присвяченого результатам візиту представників іноземних делегацій та преси країн-учасниць пісенного конкурсу до Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми виконуємо всі свої фінансові зобов'язання у частині коштів державного бюджету України та коштів місцевого бюджету міста Києва. Ми пропрацювали усі головні локації "Євробачення-2017" протягом довшого терміну, спеціально готуючись до цієї наради керівників іноземних делегацій, делегацій учасників "Євробачення-2017". Ми пропрацювали також всі питання, пов'язані з безпекою учасників і гостей пісенного конкурсу. Мені приємно констатувати. що виконання всіх цих завдань відбувається згідно з плановими процедурами, згідно з урядовими рішеннями, ухваленими восени 2016 року. І за моєю оцінкою - і я сподіваюсь, що це також буде підтверджено оцінкою учасників наради голів делегацій "Євробачення-2017" - усі події готуються по плану, вчасно і якісно", - сказав Кириленко.

Він додав, що зустріч керівників делегацій країн учасниць Євробачення, яка днями відбулась у Києві, дуже важлива для України. "Нам дуже приємно, шо більшість оцінок, які з'ясувалися в ході обговорення тих питань, які важливі для організації пісенного конкурсу "Євробачення-2017", є схвальними", - зазначив віце-прем'єр-міністр.

Як уточнив виконавчий директор пісенного конкурсу Євробачення Йон Ола Санд, така традиційна зустріч - це подія, під час якої делегації передають усі свої матеріали організаторам, а також знайомляться з командою організаторів - Європейською мовною спілкою, суспільним мовником та Київською міською адміністрацією - і процесом підготовки до конкурсу.

За його словами, це були чудові зустрічі, на яких організатори змогли продемонструвати прогрес протягом останнього часу.

"Ми дуже добре підготувалися і показали, як будуть виглядати три чудові шоу, а також інші спеціальні події навкруг Євробачення... Всі питання, які виникали протягом цих 7-8 місяців, були вирішені, розв'язані, і я зараз гордий повідомити, що ми повністю готові зустрічати Євробачення тут у травні", - підкреслив Йон Ола Санд.  

Він також зазначив, що команда організаторів повністю задоволена співпрацею з українською владою і зі службами безпеки.

"Вони повністю готові до того, щоб забезпечити безпеку усіх офіційних локацій під час шоу. Ми не маємо ніяких сумнівів, що вони спроможні якнайкраще забезпечити безпеку всієї події", - запевнив виконавчий директор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-