Євробачення-2017: НСТУ оголосила тендер на послуги з акредитації

Євробачення-2017: НСТУ оголосила тендер на послуги з акредитації

Укрінформ
Національна суспільна телерадіокомпанія України оголосила тендер на послуги з організаційної підготовки та проведення акредитації учасників, членів делегацій, преси, персоналу, фанів та гостей пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Про це повідомляється на сайті телеканалу UA:Перший.

"Ця процедура проводиться з метою попереднього відбору постачальників послуг для подальшого застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до пункту 4(1) прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про публічні закупівлі" та постанови КМУ "Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році пісенного конкурсу Євробачення". Кінцевий термін подачі заявок на участь у відборі – 20 лютого 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до завдань підрядника входитиме організація та забезпечення заходів з акредитації/доступу на Євробачення-2017 протягом тижнів пісенного конкурсу в Києві 30 квітня – 14 травня 2017 року, а також заходів з підготовки та організації конкурсних подій, робіт з монтажу/демонтажу обладнання, зокрема з метою організації доступу до режимних об’єктів, планується запровадити систему диверсифікованої акредитації різних категорій учасників (офіційні делегації, преса, фани, супервайзери и організатори різного рівня, VIP, підрядники, технічні служби, продакшн, служби безпеки та ін.). Очікувана вартість цих послуг склала 5 мільйонів 400 тисяч гривень з ПДВ.

"Компанія, яка надаватиме перелічені послуги повинна мати відповідне обладнання та достатню матеріально-технічну базу, досвід надання аналогічних послуг, а також працівників відповідної кваліфікації", - наголосили в НСТУ.

Інформація про тендер і деталі подачі пропозицій учасників розміщена на сайті публічних електронних закупівель ProZorro.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-