НСТУ оголосила тендер на проведення відеозйомки Євробачення

НСТУ оголосила тендер на проведення відеозйомки Євробачення

Укрінформ
Національна суспільна телерадіокомпанія України оголосила тендер на послуги із забезпечення відеозйомки та формування телевізійного сигналу для пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Про це повідомляється на сайті телеканалу UA:Перший.

Очікувана вартість послуг становить 35 мільйонів 400 тисяч гривень.

Ця процедура проводиться з метою проведення попереднього відбору постачальників послуг для подальшого застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до Закону "Про публічні закупівлі" та постанови КМУ "Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році пісенного конкурсу Євробачення".

Потенційні учасники можуть подавати свої пропозиції до 21 лютого. Переможець повинен забезпечити: проведення відеозйомки та формування телевізійного сигналу під час усіх телевізійних репетицій, а також голосування, церемонії відкриття, інтервал-актів, репетиції учасників, фінальних костюмних репетицій та прямих ефірів. Крім цього, необхідно провести монтаж та демонтаж обладнання на локаціях, підключення живлення, технічні тести.

Деталі про технічні вимоги викладені у Додатку №1 на сайті публічних електронних закупівель ProZorro.

Компанія, яка надаватиме послуги із забезпечення відеозйомки та формування телевізійного сигналу, повинна мати відповідне обладнання та достатню матеріально-технічну базу, досвід виконання аналогічних робіт, а також працівників відповідної кваліфікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-