У Сарнах кількість жертв ракетного удару зросла до чотирьох

У Сарнах кількість жертв ракетного удару зросла до чотирьох

Укрінформ
У Сарнах на Рівненщині кількість загиблих внаслідок ракетного удару, завданого військами рф увечері 25 червня, зросла до чотирьох. Сім людей поранені.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, передає Укрінформ.

"Невтішні новини із м.Сарни. Під завалами знайшли ще одного загиблого. Таким чином, кількість жертв вчорашнього ракетного удару по цивільних об‘єктах зросла до чотирьох осіб", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загиблі - чоловіки віком від 30 до 51 року. Ще двоє поранених у важкому стані.

Підрозділи ДСНС аварійно-рятувальні роботи завершили. Працюють слідчі.

Міський голова м.Сарни Руслан Серпенінов повідомив у Фейсбуці, що поранення отримали сім осіб. "Після ракетних ударів по місту Сарни на цю хвилину можу стверджувати, що є 11 постраждалих, з них четверо загинули, двоє перебувають у важкому стані в реанімації. П'ять осіб отримали різного роду легкі ураження", - зазначив Серпенінов.

За його словами, у міській раді працює комісія з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. До неї можуть звернутися власники будинків, які постраждали від вибуху.

Читайте також: З-під завалів будинку на Лук'янівці дістали семирічну дівчинку

Як повідомляв Укрінформ, 25 червня близько 20.00 війська рф завдали двох ракетних ударів по СТО з мийкою і майстерні з ремонту автомобілів у м.Сарни Рівненської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-