У Полтаві ДВК запідозрили у фальсифікаціях через занадто швидкий підрахунок голосів

У Полтаві ДВК запідозрили у фальсифікаціях через занадто швидкий підрахунок голосів

Укрінформ
У Полтаві запідозрили представників дільничної виборчої комісії ВД № 531197 у фальсифікації протоколів через те, що ті занадто швидко порахували голоси.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Громадянську мережу ОПОРА.

«Заступник голови Подільської районної у м. Полтава ТВК відмовився приймати документацію у членів ДВК ВД № 531197 (Полтава, вул. Сакко, 19-А), мотивуючи це тим, що члени ДВК занадто швидко порахували голоси, відтак, могли порушити процедуру підрахунку», - йдеться у повідомленні.

Комісія вирішила відправити представників ДВК на повторний підрахунок голосів, однак ті протестували проти такого рішення.

Інформують, що в суперечку втрутилися представники кандидата на посаду полтавського міського голови Олександра Мамая, до приміщення районної ТВК прибув і сам політик.

Спостерігачі ОПОРИ повідомили також, що під час суперечок у приміщенні Подільської районної у м. Полтава ТВК присутні зламали письмовий стіл.

Читайте також: Партія «Пропозиція» заявляє про перемогу у Миколаєві чинного мера

Як повідомляв Укрінформ, 22 листопада в 11 містах України пройшло повторне голосування на виборах міських голів. Колишній мер Полтави Олександр Мамай вже заявив про свою перемогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-