Місіс Всесвіт-2018 Юлія Гершун може стати депутатом Верховної Ради

Місіс Всесвіт-2018 Юлія Гершун може стати депутатом Верховної Ради

Укрінформ
Місіс Всесвіт-2018, топ-модель світу-2017, член комісії із захисту прав та інтересів дітей ЮНІСЕФ, член української делегації на 57-й сесії ООН у Нью-Йорку Юлія Гершун вирішила балотуватися до ВРУ.
Про це позапартійна модель повідомила Укрінформу.

Вона зазначила, що вирішила взяти участь у передвиборчих перегонах, зареєструвавшись кандидатом у народні депутати по 24-му округу міста Дніпра як самовисуванець.

Основними конкурентами Гершун по цьому округу є Дмитро Кисилевський, Юрій Береза, Володимир Панченко, Сергій Шевченко та Олег Семенко.

Гершун наголосила, що більшість зареєстрованих кандидатів, що прагнуть представляти Самарський та Індустріальний райони Дніпра, є представниками старої влади, проти якої на президентських виборах проголосувала переважна більшість виборців.

«Слід пам’ятати про своє минуле, а не триматися за нього. Україна має шалений потенціал, але пробуксовує у своєму поступі через застарілу систему», - переконана модель.

Читайте також: Вакарчук сказав, які ініціативи Зеленського підтримає "Голос"

Гершун родом з Дніпра, має дві вищих освіти, є постійним експертом міжвідомчої комісії з опрацювання нормативно-правових актів у сфері соціальних гарантій вразливим верствам населення. Як засновник благодійного фонду «Розвиток обдарованих дітей» нагороджена орденом «За громадянську доблесть» від імені президії Асамблеї ділових кіл за визначні заслуги перед Україною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-