ЦВК за рішенням суду зареєструвала ще двох мажоритарників

ЦВК за рішенням суду зареєструвала ще двох мажоритарників

Укрінформ
Центральна виборча комісія на виконання рішень Верховного Суду зареєструвала ще двох кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах під час позачергових парламентських виборів.

Про це йдеться у пресрелізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

"На виконання рішення Верховного Суду та відповідно до висновків цього суду, ЦВК зареєструвала кандидатів у народні депутати України Джулая В.М., який балотується в ОВО № 211, та Колесника Д.С. – в ОВО № 213 у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України", - розповіли в ЦВК.

Комісія також внесла відповідні змін до своєї постанови від 26 червня № 1346 "Про форму, колір і тексти виборчих бюлетенів з виборів народних депутатів України для голосування в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року", доповнивши відомостями про вказаних кандидатів у народні депутати України.

Читайте також: ЦВК проведе повторне жеребкування партій — рішення суду

Як повідомлялося, ЦВК 3 липня скасувала реєстрацію ексглави АП Андрія Клюєва та блогера Анатолія Шарія кандидатами у народні депутати, яких напередодні було зареєстровано на виконання рішень Верховного Суду.

Позачергові парламентські вибори призначено на 21 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-