Ляшко заявив, що хоче стати спікером Ради

Ляшко заявив, що хоче стати спікером Ради

Укрінформ
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що має амбіції стати Головою новообраної Верховної Ради України.
Про це він сказав журналістам у понеділок після закінчення з'їзду партії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є амбіція стати Головою Верховної Ради нового парламенту. І своє ключове завдання, яке я бачу на посаді голови парламенту, - це ліквідація 250 депутатів, скорочення їх чисельності до 250, наведення порядку, щоб не було кнопкодавства, не було прогулів, щоб не ратиці свої сунули до бюджетного корита, а пальчики підкладали під сенсорну кнопку і голосували. І щоб порядок був, як у моїй команді. Отакий порядок і дисципліну наведу у новій Верховній Раді ", - заявив Ляшко.

За його словами, "у президії українського парламенту при Ляшку не буде жодного ні кума Путіна, ні інших тих, які сьогодні рвуться до парламенту".

Читайте також: Партія Ляшка назвала список кандидатів

Лідер Радикальної партії також заявив, що його політична сила - в опозиції до Президента Володимира Зеленського і добиватиметься відновлення миру в Україні через перемогу.

"Моє ключове завдання - це перемога над бідністю і відновлення миру в Україні. Справедливого миру через перемогу, а не поразку, як пропонує нинішня влада. Ми в опозиції до Зеленського, ми в опозиції до політики поразки і капітуляції, і ми не дамо нікому в парламенті прийняти закони, які в українців заберуть мову, заберуть землю, легалізують терористів, легалізують особливий статус для Донбасу, легалізують реванш Москви", - наголосив Ляшко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-