Кандидатами від

Кандидатами від "Слуги народу" не будуть чинні або колишні депутати - Разумков

Укрінформ
Кандидатами у народні депутати по списку партії чи в мажоритарних округах від політсили "Слуга народу" не будуть чинні або колишні парламентарії.

Про це сказав голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков на прес-конференції після з'їзду політсили в неділю, 9 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ні в списку, ні на округах не буде представників, делегованих нашою політичною силою, які є (чи були - ред.) в минулому народними депутатами від будь-якої політичної сили - діючого або минулих скликань", - сказав Разумков.

Читайте також: "Слуга народу" назвала імена кандидатів-мажоритарників

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 9 червня, на з'їзді партії "Слуга народу" було озвучено 100 прізвищ зі списку партії "Слуга народу". До першої десятки увійшли голова партії Дмитро Разумков, представник Президента у ВР Руслан Стефанчук, юрист Ірина Венедіктова, підприємець і волонтер Давид Арахамія, експерт з антикорупційної політики Галина Янченко, радник Президента Михайло Федоров, керівник штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко, експерт з податкового законодавства Анастасія Красносільська, медіаменеджер Олександр Ткаченко, чемпіон з греко-римської боротьби Жан Беленюк. Також були представлені претенденти в кандидати по декількох мажоритарних округах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-