Гордон очолив передвиборчий штаб партії Смешка

Гордон очолив передвиборчий штаб партії Смешка

Укрінформ
Журналіст Дмитро Гордон очолив передвиборчий штаб партії «Сила і честь» екс-голови Служби безпеки України, колишнього начальника Головного управління військової розвідки Міноборони Ігоря Смешка.
Про це сам Смешко написав у Facebook.

"Передвиборча кампанія набирає обертів і політична партія «Сила і честь» впевнено продовжує процес партійної розбудови та об’єднання у своїх лавах професіоналів... Повідомляю також, що сьогодні головою нашого передвиборчого штабу став відомий журналіст та громадський діяч – Дмитро Гордон", - написав Смешко.

Читайте також: Гордон і Бацман пішли з каналу "112 Україна" через Медведчука

При цьому, за словами Смешка, Гордон не буде балотуватися до Верховної Ради України, а відразу після виборів планує повернутись до професійної діяльності журналіста.

Як відомо 21 липня в Україні мають відбутися позачергові парламентські вибори. Президент Володимир Зеленський 20 травня під час інавгураційної промови оголосив про розпуск парламенту. 21 травня він підписав указ про дострокове припинення повноважень парламенту. Указ набув чинності 23 травня після опублікування в "Урядовому кур’єрі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-