"Голос" не буде об'єднуватися з політичними брендами — Вакарчук

Відео
Укрінформ
Співак і музикант Святослав Вакарчук заявив, що його партія "Голос" не буде об’єднуватися з іншими політичними силами.

Відповідне відеозвернення оприлюднене у вівторок на його сторінці у Twitter.

"Партія "Голос" не об’єднується з політичними брендами. Ми готові об’єднувати зусилля з людьми, що розділяють наші принципи, ідеологічні програми, нашу програму. З людьми, а не з брендами!" - заявив він.

За словами Вакарчука, скоро відбудеться з’їзд партії "Голос", і на ньому в порядку денному не буде пункту про об'єднання з іншими політичними силами.

Він також наголосив: "Ми визнаємо цінність багатьох реформ, зроблених до нас. Ми йдемо у політику не руйнувати, а будувати. Але ми будемо руйнувати старі схеми, старі правила і стару політику. І ми будемо будувати політику нову".

Як повідомляв Укрінформ, 16 травня український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив про створення партії "Голос" та її участь у парламентських виборах.

Читайте також: Партія Вакарчука вирішить на з’їзді, кого з депутатів підтримає на виборах

Він також презентував членів своєї команди, але підкреслив, що це ще не список "Голосу" на парламентських виборах - його буде сформовано на з'їзді партії пізніше. Серед названих ним осіб - економіст Юлія Клименко, антикорупціонер Ярослав Юрчишин, член-кореспондент Академії медичних наук України Юрій Соколов, "кіборг" Андрій Шараскін ("Богема") та активістка Соломія Бобровська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-