Вибори в Україні показали повну недовіру старому політичному класу — Гармс

Вибори в Україні показали повну недовіру старому політичному класу — Гармс

Укрінформ
Українці на президентських виборах виявили повну недовіру старому політичному класу.

Таку думку висловила голова делегації Європейського Парламенту Ребекка Гармз на прес-конференції Міжнародних спостерігачів за виборами в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я спостерігала за всіма виборами в Україні, починаючи з 2004 року, і хотіла б сказати, що, як на мене, під час цих виборів виборці справді показали, що вони невдоволені старим політичним класом, і висловили йому повну недовіру. Було б чудово, якби політики, яким цю недовіру висловили, подумали про цей сигнал, оскільки велика кількість українців висловила це саме таким чином”, - сказала Гармс.

Читайте також: Євродепутат Гармс назвала вибори президента "перемогою українців"

Вона також запевнила, що Європейський Союз готовий продовжувати співпрацю з Україною, він буде підтримувати Володимира Зеленського як новообраного президента.

“Ми розуміємо, що очікування від пана Зеленського дуже високі, і новий президент має показати результати. Це дозволить зрозуміти, наскільки успішно пан Зеленський зможе з цими завданнями впоратися. Ми розуміємо, наскільки значні ці завдання, але ми готові допомогти”, - підкреслила Гармс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-