"Народний фронт" назвав ключове завдання для нового Президента

Укрінформ
Новообраний президент має представити Верховній Раді плани дій на певні періоди.

Про це заявив глава фракції "Народний фронт" Максим Бурбак на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій (депутатських груп) Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Незабаром новий глава держави має заявити про свій порядок денний, про те, як президент, уряд і парламент будуть разом працювати і вести країну до успіху. Нас чекає важка робота. Маємо почути про кроки нового президента у перші сто днів, у перший рік і на весь термін", - сказав Бурбак.

Він додав, що новий президент має знайти у собі сили і звернутися до виборців, які голосували за його опонента. “Він має довести, що посада глави держави — це переживання за долю усієї країни, за її майбутнє”, - сказав політик.

Читайте також: Зняття недоторканності: Геращенко закликала Раду підтримати команду Зеленського

Бурбак вважає, що ключовим завданням для новообраного президента має стати повернення окупованих територій під контроль України, звільнення їх від російської агресії.

Як відомо, 21 квітня в Україні відбулося повторне голосування на чергових виборах Президента України. До виборчого бюлетеня було включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного Главу держави Петра Порошенка. Згідно з останніми даними ЦВК, за Володимира Зеленського свої голоси віддали 73,15% виборців, або 13 272 089 голосів, Петра Порошенка підтримали 24,53% виборців або 4447166.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-