У Зеленського кажуть, що не говорили з Гриценком про

У Зеленського кажуть, що не говорили з Гриценком про "ключові посади"

Укрінформ
У штабі лідера президентських перегонів Володимира Зеленського стверджують, що не вели переговорів з головою партії "Громадянська позиція" Анатолієм Гриценком стосовно призначень на ключові посади.

Про це заявив представник виборчого штабу Зеленського Дмитро Разумков на брифінгу в неділю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Переговорний процес як такий не йшов. Зеленський казав, що Гриценко запропонував певні кандидатури експертів, наприклад Івана Апаршина, і все. Якби якісь додаткові переговори йшли, ви б про них уже знали", - сказав Разумков.

За його словами, прізвище Гриценка як кандидата на посаду міністра оборони або керівника Генштабу "назвали прості люди, коли було запропоновано вибрати, хто може бути кандидатом на цю посаду". "До позиції людей нам потрібно дійсно дослуховуватись, щоб потім не вийшло, як це виходило в наших опонентів", - зазначив Разумков.

Читайте також: Зеленський: Ми будемо призначати нових людей, а Луценко – це стара команда

Він ще раз нагадав, що Зеленський уже представив свою команду в ефірі телеканалу "1+1", а про ключові посади говорити ще зарано. "Коли ми говоримо про ключові посади, то це зараз нова тема. Як раніше була тема дебатів, то тепер тема команди. Але завтра Зеленський ще не може призначити генпрокурора й інших", - сказав Разумков.

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів Президента. За даними Національного екзит-полу станом на 20.00, лідером президентських перегонів є Володимир Зеленський, який набирає 73% голосів, у Петра Порошенка - 25,5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-