У штабі пояснили, чому Зеленський показав бюлетень

У штабі пояснили, чому Зеленський показав бюлетень

Укрінформ
Кандидат на посаду Президента України шоумен Володимир Зеленський продемонстрував бюлетень на виборчій дільниці на прохання журналістів.
Про це речник штабу Дмитро Разумков на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Попросили журналісти показати бюлетень, і він показав його у розгорнутому вигляді. Це не це було зроблено з метою піару. Вийшло, як вийшло. Було порушення законодавства і в рамках чинного законодавства він та ми понесемо відповідальність”, - сказав Разумков.

Як повідомляв Укрінформ, у день голосування в другому турі виборів Президента Зеленський на виході з кабінки для голосування продемонстрував журналістам заповнений бюлетень. Поліція вручила йому адмінпротокол за демонстрацію бюлетеня на виборчій дільниці.

Читайте також: Поліція вручила Зеленському адмінпротокол за демонстрацію виборчого бюлетеня

21 квітня відбувається повторне голосування на чергових виборах Президента України. До виборчого бюлетеня включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного главу держави Петра Порошенка.

Для проведення виборів утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також близько 30 тисяч дільничних виборчих комісій. За кордоном працює 101 виборча дільниця. Активність виборців, за даними 194 виборчих округів, становить 18,04%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-