Епіфаній закликає проголосувати за того, хто збереже курс України до ЄС

Епіфаній закликає проголосувати за того, хто збереже курс України до ЄС

Укрінформ
Митрополит Київський і всієї України Епіфаній закликає співвітчизників узяти участь у чергових виборах Президента України та проголосувати за того кандидата на посаду Президента, який, на думку виборців, зможе вести Україну вперед у важких умовах.
Про це він сказав журналістам на виборчій дільниці після того, як проголосував сам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні ми обираємо главу Української держави. Ми обираємо того, хто протягом наступних п’яти років буде давати відповіді на ті важливі виклики інформаційні, економічні, військові та релігійні, бо церква відіграє важливу роль у державотворенні, є духовною основою нашої Української держави”, - сказав Епіфаній.

За його словами, українцям треба намагатися зберегти той курс, який був окреслений Революцією Гідності п’ять років тому, адже тоді багато було покладено на жертовник нашої незалежності. “Потрібно пам'ятати, що ми зберігаємо свою територіальну цілісність у важких випробуваннях, у стані війни. Тому ми обираємо главу Української держави, який повинен буде і надалі боротися проти цієї агресії”, - сказав митрополит.

Читайте також: В Україні не відкрилася одна виборча дільниця - на лінії розмежування

Він зазначив, що Президент України повинен зберегти територіальну цілісність Україна та європейський курс, до якого прагне держава, зробити усе, щоб стати повноцінним членом Європейської спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-