Порошенко розповів, чому перейшов на сцену Зеленського на

Порошенко розповів, чому перейшов на сцену Зеленського на "Олімпійському"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що вийшов на одну сцену на НСК "Олімпійський" із іншим кандидатом у Президенти, шоуменом Володимиром Зеленським, бо не було зрозуміло, як проводити дебати.

Про це він заявив у ефірі «Суспільного», передає кореспондент Укрінформу.

«Ось я повернувся з дебатів на стадіоні… (До дня дебатів - ред.) відбувалися постійні зміни регламенту: щодо фан-зони, спочатку було прийнято рішення її розділити, а потім вчора я почув виступ опонента на 1+1, що нібито наша команда була проти. Я одразу проінструктував свій штаб, що ми готові зняти будь-які бар’єри і робити єдину фан-зону і єдині сектори. На жаль, наші опоненти відмовилися від цього… І коли я заходжу на стадіон – ми мали дві сцени, дві зони, - абсолютно незрозуміло, як треба проводити дебати, і я прийняв рішення іти на сцену мого опонента, іти в сектор, де був у оточенні його прихильниками», - зазначив Порошенко.

Читайте також: Порошенко: треба захистити країну від популізму і російських фейків

Він пояснив, що «це потребувало певного напруження голосу, крик там (у секторі прихильників Зеленського – ред..) стояв дуже сильний, і я просто намагався голосно говорити, щоб було чутно в цій досить важкій атмосфері».

Також він повідомив, що на стадіоні було понад 60 тисяч людей, що дуже багато.

«Разом з тим, хочу ще раз наголосити, що це була потужна енергетика десятків тисяч людей, які мене підтримували. Вони ще раз мене переконали, що я правильно роблю і буду робити все можливе, щоб відвести ті ризики, які пов’язані з цією виборчою компанією, щоб захистити Україну», - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Дебати Порошенко vs Зеленський - хроніка дня

Тим часом у поліції заявили, що були готові до таких експромтів від кандидатів.

 "У нас було дуже багато експромтів. Ми всі ці питання обговорювали, всі експромти, які можуть виникнути. Ми кожного разу під час організації всіх наших дій враховуємо всі можливі ситуації, у тому числі, були готові й до цього експромту", - сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Він звернув увагу на те, що підрозділи МВС і Нацполіціі забезпечили порядок навіть за такого розвитку ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-