Після перемоги я боротимуся за тих, хто за мене не голосував — Порошенко

Після перемоги я боротимуся за тих, хто за мене не голосував — Порошенко

Укрінформ
Кандидат у Президенти України, чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що після перемоги на президентських виборах боротиметься за голоси тих виборців, які за нього не проголосували.

Про це він заявив під час національних передвиборчих дебатів на Суспільному телебаченні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Після перемоги на президентських виборах і забезпечивши чесні, вільні парламентські вибори, я буду боротися за голоси тих, хто за мене не проголосував. Зараз хочу звернутися до них: нам конче необхідно зберегти державу. І Україна зберігає це лише тоді, коли український народ зберігає єдність", - сказав Порошенко.

Він наголосив на тому, що членство в Євросоюзі, яке зараз підтримують майже 70 відсотків українців, буде саме тією об’єднуючою ідеєю, яка утримуватиме єдність держави.

Читайте також: Боротьба з бідністю покращить демографію - Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня відбулися чергові вибори Президента України. За офіційними результатами першого туру виборів Президента України, за Володимира Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка - 15,95%. Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-