Порошенка шокували слова Зеленського про

Порошенка шокували слова Зеленського про "повстанців Л/ДНР"

Укрінформ
Чинний глава держави та кандидат у Президенти Петро Порошенко назвав висловлювання свого опонента Володимира Зеленського про “повстанців ДНР та ЛНР” або використанням штампів держави-агресора - Росії, або тотальною некомпетентністю.
Про це він заявив у коментарі журналістам перед початком дебатів на Суспільному мовленні, яке транслювалося на сторінці Порошенка у Facebook.

“Був шок, і цей шок полягав у тому, що я чую від кандидата в Президенти за два дні до виборів фразу “повстанці ЛНР/ДНР”. Це означає або штампи Росії, або тотальну некомпетентність, бо це абсолютно чітко демонструє, що у нас немає російських військ, у нас немає російської агресії, у нас є “повстанці ЛНР/ДНР”, які нібито проживають на території Донецької і Луганської областей і українці вбивають самі себе, а Росію ми виводимо за межі цієї агресії”, - сказав Порошенко.

За його словами, потрібне додаткове пояснення такого висловлювання Зеленського.

Читайте також: Зеленський у запитанні до Порошенка назвав терористів "Л/ДНР" "повстанцями"

Як повідомлялося, у п’ятницю під час дебатів на НСК “Олімпійський” кандидат на посаду Президента Володимир Зеленський у запитанні до свого опонента, чинного глави держави Петра Порошенка назвав бойовиків "ДНР" та "ЛНР" “повстанцями”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-