Зеленський у запитанні до Порошенка назвав терористів

Зеленський у запитанні до Порошенка назвав терористів "Л/ДНР" "повстанцями"

Відео
Укрінформ
Кандидат на пост Президента Володимир Зеленський у запитанні до свого опонента, чинного Глави держави Петра Порошенка назвав бойовиків "ДНР" та "ЛНР" "повстанцями".

Так він висловився під час дебатів, які відбулися сьогодні, 19 квітня, на НСК "Олімпійський", коли ставив запитання Президенту.

"Чи є це правда, я не стверджую, чи є це правда, що цукерки "Рошен" є у пайках повстанців "ЛНР" та "ДНР", – запитав Зеленський Порошенка.

Нагадаємо: згідно із законодавством України, непідконтрольні уряду райони Донецької та Луганської областей визнані окупованими РФ, а збройні формування, які там перебувають — російськими.
Як відомо, у п’ятницю ввечері відбулися дебати кандидатів на пост Президента Володимира Зеленського і Петра Порошенка на НСК "Олімпійський". Ці дебати не є національними, передбаченими законодавством, тож це є передвиборчою агітацією, яка має оплачуватися штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.
Читайте також: Зеленський обіцяє зробити все, щоб закінчити війну

Національні дебати відбудуться також у п’ятницю, 19 квітня, на Суспільному телебаченні о 21-ій годині. Раніше кандидат у Президенти Зеленський відмовлявся від участі в цих дебатах. Під час дебатів на "Олімпійському" Порошенко ще раз запросив Зеленського до дебатів в ефірі "Суспільного".

Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-