Жоден з моїх друзів не має і не матиме стосунку до корупції - Порошенко

Жоден з моїх друзів не має і не матиме стосунку до корупції - Порошенко

Укрінформ
Кандидат у Президенти України, чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що жоден із його друзів не має і не матиме жодного відношення до корупції.
Про це повідомив кандидат у Президенти, чинний глава держави Петро Порошенко під час передвиборчих дебатів на НСК "Олімпійський", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“...жоден, підкреслюю, жоден з моїх друзів не має і не буде мати жодного відношення до корупції”, - сказав Порошенко, відповідаючи на запитання Зеленського, і додав, що “як тільки буде будь-яка обґрунтована підозра, він перестане бути моїм другом і винен буде сидіти у в’язниці. Друг це чи партнер неважливо, бо це принципи демократичної держави”.

“І в мене тоді питання до пана Зеленського, а скажіть, будь ласка, а коли ваш партнер, бізнес-партнер, який обікрав Україну, маючи обґрунтовані підозри правоохоронних органів і світу... Як ви йому руку тиснете ? Чи не будете йому руки рубати? А відповідь дуже проста: оце є яскрава обгортка, а всередині сидять соратники Азарова, соратники Януковича, всередині сидить п’ята колона, всередині сидять росіяни і олігархи-втікачі. І вам не виявляється дивним, що ми ще не маємо результатів президентських виборів, а вони вже підняли голови. І вчора вже прийшли по ПриватБанк?”, - заявив Порошенко.

Читайте також: На "Олімпійський" прийшли понад 20 тисяч осіб - МВС

Він наголосив, що “спільними зусиллями ми не дозволимо їм це зробити”.

Як повідомлялося, дебати на НСК “Олімпійський” не є національними, передбаченими законодавством, тож це є передвиборчою агітацією, яка має оплачуватися штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-