До Києва їде місія Європарламенту — спостерігати за другим туром

До Києва їде місія Європарламенту — спостерігати за другим туром

Укрінформ
Група депутатів Європарламенту в четвер вирушає в Україну для того, щоб взяти участь у спостережній місії за другим туром президентських виборів.

Про це Укрінформу повідомили з офісу одного з членів групи, депутата від Німеччини (партія Зелених) Ребекки Гармс.

«Ребекка Гармс, експерт зі Східної Європи та член Європейського парламенту, вирушить до Києва в четвер, 18 квітня, щоб очолити місію Європейського парламенту зі спостереження за виборами, яка організована у співпраці з БДІПЛ/ОБСЄ», - повідомили в офісі депутата.

Читайте також: Аласанія про дебати: Концертів планувалось чотири - два до, два після

Хармс планує бути присутньою на дебатах двох кандидатів у президенти у п'ятницю ввечері. У суботу заплановані зустрічі з довгостроковими спостерігачами, кандидатами у президенти, членами виборчої комісії, а також представниками ЗМІ та громадянського суспільства. У неділю Ребекка Гармс відвідає виборчі дільниці в Києві.

На наступний після виборів день, 22 квітня, вона візьме участь у спільній прес-конференції з главою делегації БДІПЛ/ОБСЄ, де вони представлять попередні результати оцінки виборчого процесу.

В ході першого туру виборів Хармс перебувала в Одесі. В інтерв'ю Укрінформу вона оцінила роботу виборчих комісій і в цілому процес голосування як відкритий і прозорий, добре організований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-