Перед другим туром рятувальники перевіряють дільниці та провадять навчання

Перед другим туром рятувальники перевіряють дільниці та провадять навчання

Укрінформ
Напередодні другого туру виборів Президента України рятувальні служби перевіряють безпечність виборчих дільниць по всій країні.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"У неділю, 21 квітня, відбудеться другий тур виборів Президента України. Для того щоб забезпечити належний рівень безпеки виборців, по всій країні інспектори ДСНС проводять додаткові інструктажі із головами виборчих дільниць щодо дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на об'єктах, які будуть задіяні під час виборів, по всій країні проводяться відповідні тактико-спеціальні навчання.

Читайте також: 224 тисячі зіпсованих бюлетенів: у ЦВК розповіли, що люди робили з документом

Зокрема, рятувальники міст Щастя, Лисичанськ та Новоайдарського району Луганської області відпрацювали дії щодо ліквідації умовної пожежі, порятунку та надання медичної допомоги потерпілому, а також дії в разі відключення на виборчій дільниці електропостачання.

А в Краматорську рятувальники спільно з представниками екстреної медичної допомоги провели тактико-спеціальні навчання у будівлі міськради, де планується розмістити окружну виборчу комісію.

"Така робота проводиться у кожному регіоні країни для того, щоб забезпечити усім учасникам виборчого процесу безпечні умови для волевиявлення", - наголосили в МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-