Порошенко прокоментував результати опитування КМІС

Порошенко прокоментував результати опитування КМІС

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що боротиметься за кожен голос українських виборців.

Про це він сказав у політичному ток-шоу "Пульс" на телеканалі "112 Україна", коментуючи актуальні дані соціологічного опитування від Київського міжнародного інституту соціології, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я ніколи не ставлю соціологію під сумнів. Соціологія - це як дзеркало, а КМІС - компанія відома. Приблизно 60% станом на зараз готові підтримати мого опонента, 40% готові підтримати мене. Перш за все, я хочу подякувати цим 40%... 60%, які визначилися голосувати за мого опонента, - друзі, я буду боротися за кожен ваш голос, я буду намагатися донести ті можливості, які відкриваються вперед Україною у наступні п'ять років", - сказав Порошенко.

При цьому він закликав українців обов'язково взяти участь у голосуванні 21 квітня.

Читайте також: У штабі Порошенка прогнозують, що на дебатах у студії Суспільного він буде сам

"Я хочу наголочити, що 74% тих, хто хоче бачити дебати, точно підуть голосувати. 26%, які не хочуть бачити дебатів, найбільш вірогідно, не підуть голосувати. І я закликаю - зараз моє звернення - до всіх українців: друзі, 21 квітня - це день, коли влада переходить від тих, кому вона делегована народом, безпосередньо до народу. І якщо вам небайдужа доля України, ви маєте приділити час, розібратися, зробити свій вибрів і обов'язково піти й проголосувати", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-