У штабі Порошенка прогнозують, що на дебатах у студії Суспільного він буде сам

У штабі Порошенка прогнозують, що на дебатах у студії Суспільного він буде сам

Укрінформ
Кандидат на пост Президенти і чинний глава держави Петро Порошенко під час дебатів на Суспільному 19 квітня, найімовірніше, буде у студії сам.

Таку думку висловив речник передвиборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв на брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми будемо працювати над тим, щоб Президент міг виконати і вимогу Суспільного, там, де вимагає закон, і в той же час, зробити все залежне від нього, щоб суспільство отримало повноцінні дебати кандидатів. Тому що, ми так розуміємо, що на Суспільному телебаченні в будь-якому випадку Порошенко буде один. Так само як у 2010 році там сиділа одна Тимошенко в другому турі, коли Янукович побоявся і відмовився прийти на дебати з нею. Ситуація зараз дуже подібна до тієї”, - зазначив Медведєв.

Він додав, що Порошенко у п’ятницю обов'язково приїде в студію Суспільного на дебати, адже “закон є закон”.

“Якщо не буде прийнято рішень, які позбавлять Президента від необхідності бути на Суспільному, то він, звичайно, в першу чергу, приїде на Суспільне. Це пункт номер один, бо це є вимоги закону. Все інше — то факультатив, а закон є закон. Я вчора казав, що “закон є закон” - це важливіше, ніж “стадіон є стадіон”. Я думаю, що зараз зарано розписувати тайм-тейбл усього вечора”, - сказав Медведєв.ї

Читайте також: Штаби Зеленського і Порошенка уклали з НСК “Олімпійський” угоду про оренду стадіону

Як повідомлялося, 3 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні “Олімпійський”.

Порошенко погодився на дебати на стадіоні і запросив Зеленського провести їх 14 квітня. Однак Зеленський не прийшов, заявивши, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00.

Водночас 19 квітня о 20.00 згідно з законом про вибори Президента мають відбутися дебати в ефірі Суспільного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-