Об'єднання патріотів

Об'єднання патріотів "Захисти Україну" закликає не підтримувати Зеленського

Укрінформ
Представники об’єднаної Громадянської Ініціативи «Захисти Україну!» прийняли Звернення, в якому закликають не віддавати голос на виборах президента кандидату Володимиру Зеленському.

Про це повідомив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, який поширив їхнє Звернення.

"Вітаю патріотів-державників з об'єднанням в Громадську ініціативу "Захисти Україну". Мобілізуємось! Кожен голос за Україну! Долучайтесь! Переможемо!", - йдеться у дописі.

Автори Звернення, зокрема, звертають увагу на те, що "вперше за останніх 5 років Україні загрожує реванш Росії – за її ганьбу та поразки... Сьогодні ми ще можемо зупинити московський реванш через участь у голосуванні. Для цього потрібно просто прийти на свою виборчу дільницю і проголосувати проти ЗеРеваншу. Також переконати всіх, кого можна, прийти і проголосувати. Щоб завтра не довелося платити за все кров’ю і знову починати спочатку".

Читайте також: Андрія Куликова запросили бути модератором дебатів на "Олімпійському"

Звернення підписали, зокрема, народні депутати Юрій Шухевич, Дмитро Ярош, Микола Величкович, Андрій Левус, голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, керівники УНА-УНСО, Правого сектору, Конгресу Українських Націоналістів та інших громадських об'єднань, відомі діячі.

Другий тур виборів Президента України пройде 21 квітня. За пост президента змагатимуться чинний очільник держави Петро Порошенко та комік Володимир Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-