Порошенко запросив Зеленського на дебати на

Порошенко запросив Зеленського на дебати на "1+1" "прямо зараз"

Укрінформ
Петро Порошенко запросив шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати на телеканал "1+1".

Про це Президент заявив у прямому ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я запрошую пана Володимира приїхати на канал "1+1" на програму "Право на владу" і взяти участь у дебатах на своєму полі. Приїжджайте, пане Володимире, це не страшно. Я буду тут протягом 40 хвилин. Чекатиму вас", - сказав Порошенко.

Читайте також: Телемосту між Порошенком і Зеленським не буде - Суспільне

У свою чергу Володимир Зеленський телефоном повідомив, що наразі він перебуває у Франції, тож не зможе відповісти на це запрошення.

"Петро Олексійович Порошенко знає, що я зараз перебуваю в Парижі, у Франції. Поїхав туди на зустріч із Макроном, про яку ви знаєте",- сказав Зеленський. 

Порошенко зауважив, що він не цікавиться пересуваннями Зеленського і не міг знати про його перебування, коли запрошував прямо зараз на дебати в студію телеканалу. Президент додав, що він теж завтра буде на зустрічі з Макроном. Але це не завадило йому прийти на ефір, аби взяти участь у дебатах.

Президент іще раз повторив запрошення Зеленському взяти участь в національних теледебатах на Суспільному 19 квітня. На це Зеленський відповів: "19 числа на НСК "Олімпійський". Крапка".

Фото: twitter.com/poroshenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-