Перемовини про дебати ще тривають - НСК

Перемовини про дебати ще тривають - НСК "Олімпійський"

Укрінформ
Перемовини щодо проведення дебатів кандидатів у президенти чинного глави держави Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського на стадіоні "Олімпійський" 14 та 19 квітня ще тривають.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу 11 квітня у прес-службі НСК "Олімпійський", деталі перемовин планують опублікувати до кінця дня.

"Станом на сьогоднішній ранок перемовини йдуть в активній стадії. Результати орієнтовно до кінця дня опублікуємо і ми на своєму сайті та у соцмережі Facebook, і відповідні штаби кандидатів", - сказали у прес-службі.

Також додали, що не можуть наразі сказати, хто проводитиме акредитацію журналістів на дебати 14 і 19 квітня. Також невідомо, чи будуть передбачені квитки, чи будуть вони у вільному продажі.

Крім того, у НСК "Олімпійський" повідомили, що ведуть перемовини щодо дебатів з представниками обох кандидатів у президенти.

Читайте також: Порошенко чекатиме Зеленського на "Олімпійському" 14 квітня о 14:14

Як повідомлялося, Державне підприємство "НСК "Олімпійський" отримало запити від уповноважених представників кандидатів на посаду Президента України Володимира Зеленського та Петра Порошенка щодо проведення дебатів.

Від представника Порошенка надійшов запит щодо проведення дебатів 14 та 19 квітня 2019 року, а від представника Зеленського - на 19 квітня 2019 року.

Фото: Olympic NSC

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-