Порошенко чекатиме Зеленського на

Порошенко чекатиме Зеленського на "Олімпійському" 14 квітня о 14:14

Укрінформ
Кандидат у президенти чинний глава держави Петро Порошенко запросив свого опонента Володимира Зеленського взяти участь у дебатах на стадіоні НСК "Олімпійський" 14 квітня о 14:14 год.

Про це заявив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу 10 квітня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Петро Порошенко так само прибуде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК "Олімпійський". І ще раз наполегливо повторює своє запрошення до Зеленського не боятися дебатів, не уникати – прийти і за тиждень до виборів у прямій трансляції на очах у всього суспільства розкрити свою невідому позицію з актуальних питань, стратегії розвитку України", – сказав Медведєв.

Водночас, за його словами, Порошенко готовий прийти на "Олімпійський" і в будь-який інший день, зокрема й 19 квітня - за винятком того часу, коли будуть дебати на Суспільному телебаченні.

Медведєв наголосив, що відповідно до законодавства дебати на Суспільному відбудуться в останню п’ятницю перед виборами, і Порошенко обов'язково візьме участь у них.

Читайте також: "Олімпійський" отримав запити від штабів Порошенка та Зеленського щодо дебатів

"Тому 19 квітня ми точно знаємо, що буде у графіку Порошенка на 20:00: він повинен у цей час прибути на Суспільне телебачення. І він там точно буде... Порошенко так само готовий в інший день – можливо, і 19 числа - прибути на дебати на стадіоні, як пропонує Зеленський. Але запрошення Зеленського не має збігатися в часі з тим, у який закон вимагає від кандидатів бути на дебатах на Суспільному телебаченні", – сказав речник штабу Порошенка.

Як повідомлялося, Державне підприємство "НСК "Олімпійський" отримало запити від уповноважених представників кандидатів на пост Президента України Володимира Зеленського та Петра Порошенка щодо проведення дебатів. Від представника Порошенка надійшов запит щодо проведення дебатів 14 та 19 квітня 2019 року, а від представника Зеленського - на 19 квітня 2019 року.

НСК "Олімпійський" ініційовано переговорний процес із представниками обох кандидатів з приводу забезпечення проведення дебатів на території спорткомплексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-