Штаби Порошенка і Зеленського ще не обговорювали проведення дебатів

Штаби Порошенка і Зеленського ще не обговорювали проведення дебатів

Укрінформ
Кандидат у Президенти Володимир Зеленський зацікавлений у тому, щоб дебати між ним і кандидатом у Президенти Петром Порошенком відбулися перед “днем тиші”.

Таку думку під час брифінгу висловив речник передвиборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Штаби (Зеленського та Порошенка — ред.) ще для обговорення дебатів не зустрічалися, тому що в нас поки що немає враження, що штаб Зеленського готовий на якісь інші дебати, крім тих, які будуть на Суспільному телебаченні. Я оцінюю як високу ймовірність приходу Зеленського саме туди, розумію їхню логіку, тому що вони зацікавлені в тому, щоб дебати відбулися ближче до моменту голосування, перед "днем тиші", щоб "день тиші" не дозволив це як слід обговорити, і щоб розчарування їхніх виборців своїм кандидатом після цих дебатів було якомога меншим і якомога менше вплинуло на результати виборів. Можливо, помиляюся”, - сказав Медведєв.

Він також зазначив, що в разі, якщо дебати на НСК “Олімпійський” відбудуться між двома кандидатами, то “в нього (Порошенка — ред.) є інші пріоритети для благодійності, й філантропом для Зеленського він не буде, тому звичайно за “задоволення” кожен буде платити сам”.

“Якщо це виявиться якась одностороння акція, то ми самі заплатимо з виборчого фонду за оренду. Якщо все ж таки, а хотілося б, щоб ми домовилися, і в нас були повноцінні дебати з Володимиром Олександровичем, то очевидно, що сторони повинні платити на паритетних засадах”, - вважають у штабі Порошенка.

Читайте також: Порошенко чекатиме Зеленського на "Олімпійському" 14 квітня о 14:14

Як повідомлялося, Державне підприємство "НСК "Олімпійський" отримало запити від уповноважених представників кандидатів на пост Президента України Володимира Зеленського та Петра Порошенка щодо проведення дебатів.

Від представника Порошенка надійшов запит щодо проведення дебатів 14 та 19 квітня 2019 року, а від представника Зеленського - на 19 квітня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-