Протестувальники передали Зеленському вимоги і згорнули акцію

Протестувальники передали Зеленському вимоги і згорнули акцію

Укрінформ
Акція під штабом кандидата на посаду Президента Володимира Зеленського у Києві завершилася, учасники розходяться.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

До журналістів вийшли група активістів, які в приміщенні штабу вели переговори близько двох годин з представниками команди Зеленського.

Так, голова профспілки "Рідна земля", яка не назвала своє ім'я, повідомила, що представникам Зеленського було передано вимоги пікетувальників. Зокрема, до кінця передвиборної компанії надати заяви до МВС, ГПУ та інших правоохоронних органів для розслідування злочинів високопосадовців. Про які саме злочини йдеться, активістка не уточнила.

Читайте також: Поліцейські розбороняли молодиків під офісом Зеленського

Голова передвиборчого штабу кандидата Іван Баканов, який також вийшов до журналістів, у свою чергу запевнив, що вимоги активістів не залишаться поза увагою.

У ході акції противники Зеленського вимагали відповіді на питання, чи здасть кандидат повторно аналізи на наркозалежність. Представники штабу на це не відповіли.

Блогер і один з організаторів Мирослав Олешко розповів журналістам, що учасники акції протесту написали заяву в поліцію щодо інциденту з пошкодженням плакату активістів.

Натомість спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков зазначив, що "під офісом була влаштована провокація".

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок під офісом Володимира Зеленського відбулася акція, під час якої мітингували як прихильники, так і противники кандидата. Поліція затримала двох чоловіків, які влаштували провокацію - вирвали з рук протестувальників плакат.

Обидві сторони звинуватили одна одну у провокаціях.

У Київській міській державній адміністрації повідомили, що на проведення акцій під офісом Зеленського подали заявки Всеукраїнська профспілка працівників сфер комп'ютерних та інформтехнологій та ГО "Український комітет по боротьбі з корупцією".

Як повідомлялося, другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня. До нього вийшли шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-