Аласанія сказав, який меседж привезли від Зеленського на Суспільне

Аласанія сказав, який меседж привезли від Зеленського на Суспільне

Укрінформ
Голова правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Зураб Аласанія припускає, що представники виборчого штабу кандидата в Президенти Володимира Зеленського у понеділок зустрілися з керівництвом НСТУ, щоб залишити меседж опоненту.
Про це Аласанія сказав на спільному з головою Центральної виборчої комісії Тетяною Сліпачук брифінгу у вівіторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вони приїхали з меседжем до штабу опонента, наскільки я правильно зрозумів... Як на мене, вони наголосили на тому, що давайте якось зв’язуватися, обговорювати цю проблему з дебатами. Бо, я так розумію, з тим штабом не контактують. Вони оглянули (студію - ред.), і їм сподобалося те, що вони побачили...", - сказав Аласанія.

Водночас він підкреслив, що це зовсім не означає, що між керівництвом НСТУ та штабом Зеленського є якийсь зв’язок.

Читайте також: Дебати кандидатів на Суспільному обійдуться в 5,7 мільйона — Аласанія

"Що буде наступним кроком, я не знаю. Можливо, вони обрали чи хочуть обрати Суспільне як майданчик для того, щоб налагодили між собою хоч якийсь діалог", - припустив Аласанія.

У коментарі Укрінформу напередодні Аласанія повідомив, що зустріч керівництва НСТУ з представниками виборчого штабу кандидата Зеленського пройшла безрезультатно, оскільки члени команди шоумена продовжують наполягати на проведенні дебатів на НСК "Олімпійський".

Як повідомлялося, Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Чинний глава держави відповів на його виклик, але нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, проте погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський". Порошенко 7 квітня запросив Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня. Той відповів, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський", але 19 квітня.

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський" і теледебати в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо. Зокрема, теледебати 19 квітня обов'язково проходитимуть на "Суспільному".

Другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня. У нього вийшли шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-