Аласанія солідарний з ЦВК: дебати мають відбутися 19 квітня

Аласанія солідарний з ЦВК: дебати мають відбутися 19 квітня

Укрінформ
"Суспільне" готове до проведення дебатів між кандидатами в Президенти України 19 квітня.

Про це під час брифінгу поінформував голова правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Зураб Аласанія, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суспільний мовник готовий до проведення таких дебатів, незважаючи на те, що відбувається в суспільних і політичних колах, ми бачимо цю активність. І я радію тому, що ЦВК зайняла свою позицію з самого початку, твердо і чітко окреслила, як саме і де саме мають проводитися дебати", - сказав Аласанія.

Він зазначив, що "Суспільне" готове проводити дебати в такому форматі, як це окреслила Центральна виборча комісія.

"Ми розуміємо, що йдеться про строгий формат і жорсткі правила та умови того, що ЦВК називає дебатами. Ми готові проводити їх саме в такому форматі. А після готові надати кандидатам можливість більш вільно, поза межами офіційних дебатів і державних коштів, провести те, що можна назвати "ток-шоу", якщо вони до цього будуть готові", - сказав він.

Читайте також: ЦВК забезпечить кандидатам у президенти всі умови для дебатів - Сліпачук

Аласанія наголосив, що "Суспільне" готове до дебатів 19 квітня.

"Коментувати, хто з яких штабів вже до цього готується, я не можу, бо кожного дня змінюється інформація, як вони один з одним грають. Але позиція саме така, яка була озвучена, ми готові на офіційні дебати 19 числа о 20 год протягом однієї години, як зазначено у законі. А після цього, будь-який час і будь-який формат", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-