У Порошенка вважають, що штаб Зеленського намагається продати виборцям

У Порошенка вважають, що штаб Зеленського намагається продати виборцям "кота у мішку"

Укрінформ
Штаб Зеленського, відтерміновуючи дебати, намагається продати виборцям кота у мішку.

Таку думку висловив речник передвиборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Давайте будемо відверті і визнаємо нарешті той очевидний факт, що штаб нашого опонента намагається під час другого туру виборів президента України, як, власне кажучи, і першого, продати виборцям кота у мішку. Але суспільство має знати позицію кандидата з усіх найважливіших питань, які стосуються конституційної сфери і повноважень президента", - наголосив Медведєв.

За його словами, у штабі Порошенка вважають, що дебатів тільки 19 квітня буде замало, або чітко пояснити суспільну позицію.

"Ми розуміємо мотиви нашого опонента відтермінувати дебати якомога далі, і можливо, 22 квітня їм видається найоптимальнішим днем для проведення таких дебатів. Вважаємо, що тільки 19 квітня - це замало і запізно для того, щоб суттєво вплинути на думку виборців", - сказав речник передвиборчого штабу Петра Порошенка, підкресливши, що дебати проводяться не "для галочки".

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський".

Читайте також: Зустріч із штабом Зеленського пройшла безрезультатно — Аласанія

Чинний глава держави відповів на його виклик, але нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, проте погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Порошенко 7 квітня запросив Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня. Той відповів, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський", але - 19 квітня.

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський" і теледебати в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо одні від одних. Зокрема, теледебати 19 квітня обов'язково проходитимуть на Суспільному.

Другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня. У нього вийшли шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-