Зустріч із штабом Зеленського пройшла безрезультатно — Аласанія

Зустріч із штабом Зеленського пройшла безрезультатно — Аласанія

Ексклюзив
Укрінформ
Зустріч керівництва НСТУ з представниками виборчого штабу кандидата на посаду президента Володимира Зеленського пройшла безрезультатно, оскільки члени команди шоумена продовжують наполягати на проведенні дебатів на НСК "Олімпійський".

Про це в коментарі Укрінформу повідомив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

"Перемовини були, але результатів — ніяких. Вони (представники штабу Зеленського — ред.) пропонують своє: йдеться про те, щоб 19 ввечері провести дебати на НСК "Олімпійський". Вони наполягають на тому, що це дебати, а ЦВК заперечує: це формат будь-чого, але не дебатів", - зазначив Аласанія.

Водночас він уточнив, що аналогічної зустрічі з представниками виборчого штабу Петра Порошенка у "Суспільного" наразі не відбулося.

"Поки не було. Наше спілкування відбувається в телефонному режимі. Хоча той штаб (Зеленського - ред.) наполягав на проведенні тристоронньої зустрічі. Я теж буду їм телефонувати й просити про це. Бо "Суспільне" виступає як майданчик, щоб звести штаби кандидатів у президенти", - сказав голова правління НСТУ.

Він уточнив, що згідно з постановою Центральної виборчої комісії, для проведення теледебатів в ефірі Суспільного мовника передбачено 5,7 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, шоумен, кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський каже, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня, а не 14 квітня, як його запросив Президент Петро Порошенко.

Читайте також: Зеленський випустив новий ролик про дебати на Олімпійському

7 квітня Президент Петро Порошенко запросив Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський" і теледебати в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо одне від одного. За словами Аласанії, теледебати 19 квітня обов'язково відбудуться на Суспільному.

7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-