Всесвітній рух патріотів України закликає підтримати Порошенка

Всесвітній рух патріотів України закликає підтримати Порошенка

Укрінформ
Активісти Всесвітнього руху патріотів України, які проживають у різних країнах світу, оприлюднили звернення до українців на підтримку чинного глави держави Петра Порошенка.

Відповідне звернення опубліковане на сторінці руху у Facebook.

"Ми, активісти Всесвітнього руху патріотів України, проживаючі в різних країнах світу, закликаємо громадян України 21 квітня 2019 року прийти на виборчі дільниці і обрати не просто Президента України, обрати своє майбутнє, майбутнє у вільній і успішній європейській державі", - йдеться у зверненні.

Активісти наголошують, що в Австралії, Канаді, США і в країнах Європи вони організовують акції на підтримку України, виходять на пікети проти російської агресії, збирають і відправляють гуманітарну допомогу, приймають на відпочинок українських дітей та на реабілітацію поранених захисників України.

"І сьогодні, коли проти чинного Президента об’єдналися антиукраїнські сили на чолі з путінською Росією, за підтримки п’ятої колони та українського олігархату, гаслом яких стало путінське "хто завгодно, тільки не Порошенко", ми закликаємо вас згуртуватися і відповісти: "Тільки Порошенко!" та об’єднатися навколо курсу на вступ у ЄС та НАТО. І тоді ми разом зможемо протистояти ворожій навалі і захистити здобутки Майдану, захистити свободу і незалежність України, пам’ятаючи помилки української історії 1918-1919-х років, коли наші діди й прадіди могли створити міцну державу, та через різні обставини не використали сповна історичний момент і знехтували важливим шансом", - наголошується у зверненні Всесвітнього руху патріотів України.

Читайте також: Лукашенко: Схильний думати, що ці вибори виграє Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня відбувся перший тур чергових виборів Президента України. 7 квітня Центральна виборча комісія оголосила остаточні результати першого туру виборів, згідно з якими до другого туру вийшли шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко. Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-