Геращенко - про аналізи Зеленського: Які лаборанти, такі й результати

Геращенко - про аналізи Зеленського: Які лаборанти, такі й результати

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко прокоментувала плутанину з датами здачі аналізів Володимира Зеленського.

Про це вона написала у Facebook.

“Тут народ дивується, що аналіз Зе здав заднім числом. Звикайте, друзі. За часів Зе-президента і Зе-команди аналізи братимуть свати, а не медсестрички чи медбрати. А ви як думали? Які лаборанти - такі й результати...”, - зазначила Геращенко.

Як повідомлялося, кандидат у Президенти, шоумен Володимир Зеленський оприлюднив результати своїх аналізів за 2 квітня, хоча публічно здавав кров 5 квітня.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні шоумен Володимир Зеленський пройшов медичне обстеження на відсутність у крові нарковмісних препаратів у київській приватній клініці “Євролаб”. Кров у нього взяв масажист, колишній учасник українського кулінарного шоу “Майстер Шеф” Владислав Кірякулов, який також знімався у серіалі "Свати".

Президент України Петро Порошенко пройшов медичну експертизу у медпункті НСК "Олімпійський". Також глава держави заявив, що дав дозвіл на проведення його аналізів у чотирьох різних клініках - двох приватних і двох комунальних.

Читайте також: Зеленський "заплутався" з датою аналізів

Лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий повідомив журналістам, що за результатами експрес-тестів в організмі Порошенка психоактивних речовин не виявили.

Боксер Володимир Кличко запропонував кандидатам у Президенти здати "допінг-проби" у Всесвітньому антидопінговому агентстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-