Володимир Кличко пропонує Порошенку і Зеленському здати

Володимир Кличко пропонує Порошенку і Зеленському здати "допінг-проби" у WADA

Укрінформ
Боксер Володимир Кличко запропонував кандидатам у президенти Петру Порошенку і Володимиру Зеленському здати "допінг-проби" у Всесвітньому антидопінговому агентстві.

Таку ідею спортсмен розвинув на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогоднішні ранкові новини про здачу "допінг контролю" кандидатами у президенти України мене здивували і трохи розсмішили!" - написав Володимир Кличко, зауваживши, що якби спортсмени так здавали тести на допінг, то "були б всі суперменами".

Якщо кандидати зацікавлені в об'єктивному результаті, на думку спортсмена, тести слід проходити "за репутаційно перевіреним методом" - у міжнародній організації World Anti-Doping Agency. "Можу організаційно допомогти у цьому процесі, щоб це не виглядало так кустарно. Довіртеся професіоналам!", - написав Володимир Кличко.

До цього боксер додав, що "вже відправив запит про можливість таких тестів у ВАДА. Сподіваюся, кандидатам у президенти не відмовлять".

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня кандидати у президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський пройшли медичне обстеження на відсутність у крові алкоголю або нарковмісних препаратів.

Читайте також: Аналіз крові у Зеленського брав фельдшер-масажист, який знімався у "Сватах"

Зеленський здав аналізи у клініці "Євролаб" у Солом'янському районі столиці. Президент України Петро Порошенко пройшов медичну експертизу у медпункті НСК "Олімпійський". Також глава держави заявив, що дав дозвіл на проведення його аналізів у чотирьох різних клініках - двох приватних і двох комунальних.

Лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий повідомив журналістам, що за результатами експрес-тестів в організмі Порошенка психоактивних речовин не виявили.

Читайте також: Аналіз крові у Зеленського брав фельдшер-масажист, який знімався у "Сватах"

Пізніше з'явилася інформація, що аналіз крові у Зеленського в клініці «Євролаб» брав Владислав Кірякулов - масажист, фахівець з підбору устілок, фельдшер, учасник кулінарного шоу "Майстер шеф".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-