Пропозиція до Тимошенко щодо дебатів є неповагою до неї та її виборців — Порошенко

Пропозиція до Тимошенко щодо дебатів є неповагою до неї та її виборців — Порошенко

Укрінформ
Петро Порошенко вважає неповагою до лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко та її виборців пропозицію свого опонента Володимира Зеленського стати їй модератором теледебатів між лідерами першого туру виборів.

Про це Порошенко заявив на прес-конференції на НСК "Олімпійський" після здачі аналізів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що подібне зневажливе або легковажне звернення - це неповага до політика Юлії Володимирівни Тимошенко, яка зайняла третє місце, і неповага до її виборців, а понад 2,5 млн громадян проголосувало за Юлію Володимирівну, щоб вона сьогодні була в такій ролі, яку їй спробував відвести Володимир Зеленський", - сказав Порошенко.

Він додав, що виборців треба шанувати, і запевнив, що з великою повагою ставиться до виборців Тимошенко і до тих, хто проголосував за Зеленського.

Читайте також: Зеленський пропонує Тимошенко стати "арбітром" на дебатах з Порошенком

"Вони (виборці Зеленського - ред.) не байдужі, вони висловили свою думку, і я буду робити все можливе, щоб переконати їх у другому турі проголосувати за мене. Але подібне ставлення (Зеленського до Тимошенко - ред.) я вважаю негідним", - резюмував чинний глава держави.

Як повідомлялося, кандидат у Президенти Зеленський у своєму відеозверненні запропонував призначити лідера «Батьківщини» Тимошенко «незалежним арбітром» на його дебатах з Порошенком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-